KERESÉS

Menu

Egyénre szabott beállítások

Print Friendly, PDF & Email

Felhasználók – kapcsolódó jogosultságok

Ha a CCL programba több felhasználó is beléphet, akkor minden felhasználó részére önálló bejelentkezési lehetőséget kell biztosítani, és minden felhasználóhoz be kell állítani a felhasználóhoz tartozó jogosultságokat, amit a rendszergazda állít be.

A rendszergazda az Alapértelmezett felhasználó bejelentkezéshez új jelszót állít be, és a szükséges adminisztrációt a Cobra.Light.Admin program segítségével látja el.

Felveszi adatbázisonként a felhasználók adatait, beállítja a jogosultságokat, és biztosítja az első bejelentkezéshez szükséges jelszót.

 

Saját jelszó módosítása

A rendszergazda által kapott bejelentkezési név és jelszó segítségével történő első belépéskor a program automatikusan kéri a jelszó megváltoztatását, azaz új jelszó megadását, ami az elkövetkező bejelentkezésekhez lesz érvényes.

Jelszót elfelejtve, a rendszergazda tud új jelszót biztosítani, ami az előbbihez hasonlóan az első bejelentkezés alkalmával érvényét veszíti.

A felhasználó bármikor megváltoztathatja a saját jelszavát a Beállítások/Saját jelszó módosítása menüpont hatására megnyíló ablakban.

jelszo_1

 

Beállítások és ablakméret mentése

A Szín- és hangulati elem témák beállítása pontban és a Méret és szűrőbeállítások pontban leírt módon végrehajtott és elmentett beállítások mindig ahhoz a felhasználóz tartoznak, amelyik azt létrehozta, a többi felhasználónál nem jelennek meg

Top