KERESÉS

Menu

V2018.1

Print Friendly, PDF & Email

TÁJÉKOZTATÓ A CobraContoLight V2018.1 VERZIÓHOZ

Változások a V2017.5.1 verzió kiadása után

CobraContoLight alkalmazás

Számlakészítés

 

Javítás: A v2017.5.1-es verzióban új véglegesített számla készítésnél nem volt kipipálva a véglegesítés, ez javításra került

Javítás: Az előző verzióban partner megadáskor a másodlagos tallózás esetén a beírt érték után frissíteni kellett, hogy megtalálja a partnert. Ez javításra került.

Javítás: Az előző verzióban termék megadáskor a másodlagos tallózás esetén a beírt érték után frissíteni kellett, hogy megtalálja a terméket. Ez javításra került.

Javítás: Az előző verzióban a kerekítés az új adóévben készpénzfizetéses számlák esetén nem működött megfelelően, ez javításra került.

Javítás: Az előző verzióban ha az Admin programban be volt állítva a bruttó ár rendszerbeállítás, a bekérőlevelekre ez nem volt hatással. Jelen verziótól ez megoldásra került.

Funkció bővítés: Véglegesített számlák ablak testreszabásának lehetősége. A működési elv u. az mint a CobraConto.Net vállalatirányítási rendszer 9-es verziójában a DevExpress átállásban leírtak (http://help.cobra.hu/wp-content/uploads/2016/05/V2017.9.pdf).

Készletkezelés

 

Javítás: Kinyomtatott szállítólevélen nem jelent meg az alapértelmezett termékazonosító, ez javításra került.

Javítás: Szállítólevelek nyomtatása esetén a több példányban való nyomtatás javításra került.

Top