KERESÉS

Menu

V2017.4.1

Print Friendly, PDF & Email

TÁJÉKOZTATÓ A CobraLight V2017.4.1 VERZIÓHOZ
Változások a V2017.4 verzió kiadása után

Adatbázis frissítés a CobraLight számlázó programban

Futtassa a CobraLight programot! A frissített verzió első elindulásakor a program ellenőrzi a meglévő adatbázis verziószámát. Amennyiben ez eltér a frissítési verzió adatbázis verziószámától figyelmeztető üzenetet küld a felhasználónak.

 


Előfordulhat, hogy a fellelt érték az Ön verziójában nem azonos a képen láthatóval, ez nem jelent problémát. Az automatikus frissítés elvégzéséhez kattintson az Igen gombra!

Sikeres adatbázis frissítés elvégzéséről a program tájékoztatja a felhasználót. Ok gombra történő kattintás után beléphet a frissített programjába.

CobraLight alkalmazás
Funkció módosulás, bővítés: Törzsadatok/Cég/Raktárak menüpontban a raktár tallózó ablak szerkezete programmódosítás hatására megváltozott, bővült.
Új oszlopként bekerült Zárolva elnevezésű. A címet tartalmazó oszlopok pedig összevonásra kerültek.

A Raktár adatokat tartalmazó ablakra kikerült a Termékkartonok újraszámítása feliratú gomb, ami a hamarosan megjelenő készletkezelési funkcióhoz tartozik.

Funkció módosulás, bővítés: Törzsadatok/Szabvány/Országok a tallózó ablak szerkezete programmódosítás hatására megváltozott, bővült.

Új adat sort az Új adat feliratú gombra kattintva hozhat létre. Meglévő adatokat a Megnyitás gombot szerkeszthet.


Módosult az adatfelviteli ablak szerkezete is.

Javítás: Kiállított számla sztornózásakor előfordulhatott, hogy a kinyomtatott stornó bizonylaton lemaradt az Áfa % értéke. Jelen verziótól, programmódosítás hatására, ez a funkció javításra került.

Visszalépés a CCL verziók és változás naplók oldalra

Top