KERESÉS

Menu

v2020.3.1

Print Friendly, PDF & Email

Számlázás

Funkcióbővülés

  • Az Online Számla Rendszer / Karbantartás / Beállítások menüpont alatt az [OK] gomb megnyomásának hatására lefutó ellenőrzés mostantól azt is kiírja, hogy melyik (éles v. teszt rendszer) beállítással van gond:

  • Mostantól a program figyelembe veszi, ha EU-s természetes személynek állítunk ki EU-s ügylettel egy devizás számlát és véglegesítéskor nem kéri az EU-s adószám megadását.
  • Amennyiben belföldi számlán a vevő nem kapcsolódik a partnertörzshöz (kézzel megadott, nem partnertözsből választott), és üres a honi-, és/vagy csoport adószám mező, akkor egy kérdést tesz, hogy magánszemélyről van-e szó:

  • Amennyiben műszaki hiba miatt (megszakadó internetkapcsolat, NAV szerver elérhetetlensége feladás közben) a programban “beragad” a számla, vagyis úgy érzékeli, hogy a feladás vagy státusz lekérdezés folyamatban van, szükséges ezen számlák zárolásának feloldása. Ezt a műveletet az Admin programban a Főmenü / MOSZR / Zárolt MOSZR rekordok zárolásának feloldása funkcióval tudjuk elvégezni. Fontos! Előtte gondoskodni kell arról, hogy minden felhasználó kijelentkezzen!
Top