KERESÉS

Menu

V2017.4

Print Friendly, PDF & Email

TÁJÉKOZTATÓ A CobraLight V2017.4 VERZIÓHOZ
Változások a V2017.3 verzió kiadása után

CobraLight alkalmazás
Számlakészítés
Funkció módosulás: Főmenü/Számlakészítés/Számlák/Előkészített vagy Véglegesített számlák menüpontban a termék tallózó ablak szerkezete programmódosítás hatására megváltozott, bővült.
Új oszlopként bekerült termékek meghatározott árforma szerinti Ára. Az ablak alsó részben a szűrési feltételek bővültek. Új szűrési feltételként megjelentek az alábbi mezők: Deviza, Árforma, Árforma dátum.

Javítás: Sztornó bizonylat kiállításakor előfordulhatott, hogy a bizonylatot nem az előzetesen meghatározott példányszámban került kinyomtatásra, hanem csak egy példányban. Jelen verziótól, ez a jelenség programmódosítás hatására javításra került.

Bruttó egységár kezelése: Jelen verziótól programmódosítás hatására beállítható, hogy a terméktörzsben kezelt eladási árakat a program számlázáskor Bruttó értékként kezelje. Az alábbi módosításokat kell elvégeznie ehhez a beállításhoz: Cobra.Light.Admin programon belül a Beállítások/Rendszer menüpontban Bruttó.Egységár.Megadás.alapértelmezett rendszerváltozó értékét kell módosítania. Ezzel szabályozni tudja, hogy új bizonylat készítésekor a „Bruttó egységár megadás” jelölőnégyzet be legyen –e jelölve
Felvető értékek: Nem : 0 / Igen: 1
Alapértelmezett érték: 0


Számla kiállításakor a Főmenü/Számlakészítés/… számlák menüpontot belül Új bizonylatot választva a Bruttó egységár megadása mező jelölt lesz, a terméksorban az árakat, bruttó értékként fogja a program kezelni.

Ez a beállítás érinti a Bekérő leveleket is. ott is az előzőekben leírtakhoz hasonlóan az CobraLightAdmin felületen beállított értéknek megfelelően lesz a Bruttó egységár megadása mező jelölt vagy jelöletlen, és ennek megfelelően, a terméksorban az árakat, bruttó vagy nettó értékként fogja a program kezelni.
Javítás: A program a teljesítés dátumától számolta a fizetési határidőt nem pedig a számla keltezésétől. Jelen verziótól, ez a jelenség programmódosítás hatására javításra került.
Javítás: A német nyelvű számlán a Megnevezés \ Benerkung elírásra került helyesen Bemerkung vagy Bezeichnung. Jelen verziótól, ez a jelenség programmódosítás hatására javításra került.
Javítás: Bizonyos feltételek teljesülése mellett, probléma lehetett a devizás számlaképen az értékek tizedes megjelenítésével kapcsolatosan. Tétel nettó, áfa illetve összesen nettó és áfa értékeknél, amennyiben a tizedes érték, 00 volt úgy az (a 00 tizedes érték) nyomtatási képen és nyomtatásban nem jelent meg. Jelen verziótól, ez a jelenség programmódosítás hatására javításra került.

 

Javítás: Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatásban az exportálásra kerülő XML fájlban, ha a lekérdezés számlaszám intervallumra történt, akkor a kezdő és befejező dátumsorba az első bizonylat dátumát írta be a program. Jelen verziótól, program módosítás hatására, az érintett sorokba, az exportálással érintett időszak kezdő illetve záró dátuma kerül.

Visszalépés a CCL verziók és változás naplók oldalra

Top